lengyelf28 írta:
Tritto, eyg!
Köszi szépen a tippet, tényleg a kipufogó y-csövének tartójával van a baj. A tartót a motorhoz rögzítő két csavar körüli rész letört magáról a tartóról, így az a két csavar semmit nem tart. Nem rozsdásodott át a tartó teljes vastagságában, így nem tudom, mi történhetett. Felülről akkor sem igen láttam a töréseket, amikor már tudtam, hogy ez a helyzet, és kézzel történő inzultálás hatására nem mozgott egyáltalán a tartó, így csak alulról lehetett megállapítani, hogy ez a baj.
A csere során kell valamire figyelni? Alá kell támasztani a kipufogót, mielőtt leszedem a régi konzolt, vagy a csavarok végső rögzítésekor fel kell nyomni, vagy valami egyéb? Ezeket a csavarokat zsírral, vagy motorolajjal jobb bekenni behelyezés előtt?
Hali!
Ez így szokott lenni. Ez a támasz a motorfedél felől nem igazán jól látható, alulról viszont hamar kiszúrja az ember.
Az ellenrész eléggé befeszülős tud lenni, ezért érdemes az y és a középső kipufogórész közötti rögzítést megoldani, akár teljesen lekötni ott a középrészt. (Nagyban függ attól mennyire méretpontosak a meglévő kipufogórendszer elemek.)
A támasz maga, ha részben elkorrodál, akkor már a terheléstől törhet. Nálam nem a támasz, hanem annak az y-t fogó ellenrésze tört/repedt el. A csavarok a tömbből könnyen kijönnek, de az y-t befogó csavarok törnek, esetleg flexel kell leszedni, mert annyira össze vannak gyógyulva. Én a menetet kis zsíral szoktam bekenni, de ott olyan hőhatás éri, hogy elég hamar kisül belőle bármi!
A csavarok közül érdemes először az y-t befogókat szorosra húzni, és csak utána a támaszt a hengertömbhöz rögzítőket.